Гумористи випускають свої кумедні ролики для українців навіть під час війни. Цього разу Крутоголова ледь не довела до сказу Булітка, в ролі недолугої секретарки.

Відомий український актор, гуморист, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Вікторія Булітка представили нову комедію про шефа та секретаря, змусивши українців забути про тривоги воєнного часу. Відео розмістили на Instagram-сторінці шоу Дизель Студіо.

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Треба сказати, що комедія вийшла досить весела, з перших хвилин захопивши невимушеністю та грою акторів. Сюжет полягав у тому, що директору компанії треба було підписати договір з британським колегою, а секретарка постійно складала негативне враження на британця.

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Почалося все з того, що шеф просить секретарку не пускати нікого під час важливої зустрічі. Коли вона перепитує, хто має бути, Крутоголов не витримує: "Хто з нас секретарка? Це ви мали мене попередити про важливу зустріч!".

Тоді Булітка починає розповідати про те, що прихворіла та мала швидку. А коли приходить клієнт, вона його не пускає.

В результаті договір підписано, а британець пропонує влаштувати Булітку на роботу до своїх конкурентів.

Єдине, що різало вуха, це російська мова, яку дуже у крайніх випадках хочеться чути з екранів тв.

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов передав ЗСУ корисний презент для відплати окупантам: "До перемоги"

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко з "Дизель Студіо" згадала загиблу колегу Марину Поплавську: "Проходить страшні випробовування"

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни напали на Євгена Сморигіна, який заговорив українською: "Мстимемося"