Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Кожен актор окремо є популярною особистістю в нашій країні – Вікторія Булітко, Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Дмитро Танкович та багато інших, включаючи Євгена Сморигіна, який народився у Білорусі.

Євген Сморигін, фото: Instagram
Євген Сморигін, фото: Instagram

Остання його публікація, звичайно ж, стосується останньої масової ракетної атаки по всій Україні.

"Слава Україні! Росіяни з ранку 10 жовтня випустили по Україні більше 80 ракет, крім того, здійснили атаку дронами-камікадзе. Ми не злякалися. Ми розлютилися і мститимемося. Тому Сергій Притула почав збір на українські дрони -камікадзе RAM II UAV спільно із Сергієм Стерненком", - пише Євген Сморигін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До кінця 10 жовтня вони зібрали понад 230 мільйонів гривень – сумарно – 170 мільйонів у Сергія Притули, 50 мільйонів у Сергія Стерненка та 17 мільйонів у Лачена.

Євген Сморигін, фото: Instagram
Євген Сморигін, фото: Instagram

У коментарях зненацька з'явилися рашисти.

"Бумеранг у відповідь. Кримських персиків вам підвезли", "Так, не чекав від вас Євген... Піарити вбивцю, яка зарізала людину в прямому ефірі це дно", - написали вони.

Нагадаємо, Євген Сморигін з "Дизель шоу" натягнув рашистську форму в Україні та взяв заручницю: "Вже давно немає"

Як повідомляв "Знай.uа", зірки "Дизель шоу" згадали, як починали 7 років тому, не забувши про покійну Марину Поплавську: "З важливою місією"

Знай.uа писал, Виктория Булитко и Крутоголов из "Дизель шоу" придумали пароли для блокпостов: "Бурят не влазить в бандероль"