Відома українська співачка Оля Полякова продовжує ділитися із шанувальниками всім, що відбувається у її цікавому житті. Цього разу вона вирішила нагодувати свого друга та підлеглого в одній особі.

Нові stories були опубліковані на сторінці дівчини у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими моментами своїх трудових днів.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Посеред дня у дівчині прокинулися її кулінарні таланти, і вона приготувала смачні та соковиті італійські равіолі. Звісно, ​​не поділитися зі своєю командою ними вона не могла.

"Гарні равіолі на тарілках. Так, Артемко, скажи, що я богиня. А ви годуєте свого друга та менеджера равіолі з ранку? Ні? Тоді ви не я" - каже Оля Полякова на опублікованому ролику.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Видно, що її менеджеру на ім'я Артем дуже подобається така співпраця з артисткою. Він не тільки супроводжує її на більшості заходів, а й має можливість поласувати стравами від Олі Полякової.

До речі, кілька днів тому з'явилася новина про те, що артистка вирушила терміново до Швеції, де записуватиме свій перший альбом англійською мовою. Вона вже розпочинала роботу над ним на початку минулого року, проте війна в країні завадила здійснити плани.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Найімовірніше зараз вона перебуває все ще там, оскільки на день раніше ділилася роликами зі студії.

Нагадаємо, що Оля Полякова смачно розмазала Ані Лорак

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова вчепилися у Злату Огневич, скоро буде весело

Також, Оля Полякова побувала на похороні Єлизавети II у Лондоні та напала на росіянина