Ще один приклад того, як впливає російська пропаганда на людей, які не володіють, або не хочуть володіти альтернативним джерелом інформації. На цей раз п'яна дівчина з Луганська показала всю свою сутність.

Йдеться про колаборантку з міста Луганськ, яка, судячи з ролика, живе там все життя. На вигляд їй не більше 20 років, тому можна зробити висновок, що коли все почалося у 2014 році, вона була зовсім дитиною.

Мітинг "ДНР", скріншот: YouTube
Мітинг "ДНР", скріншот: YouTube

Будучи в стані алкогольного сп'яніння, дівчина провела прямий ефір, де і видала публічно свою позицію. Вона виявилася не просто проросійською, а терористичною. Хоча, на сьогодні це слова синоніми.

Приводом для "п'янки" вона назвала події у місті Дніпро. Ракетна атака Росії позбавила дому сотні людей і забрала понад 40 життів. А вони сидять радіють.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

"Так, мені по**й, що мирні українці гинуть. Мені по**ю, я радію цьому, сонце. Я тішуся з того, що ви всі там на**й гинете. П'ю тому що гинуть люди на Україні. Слава богу" - каже дівчина у своєму прямому ефірі, який зібрав практично 400 людей.

У коментарях користувачі почали засуджувати її, але дівчина нічого не хотіла чути. Вона не розуміє цінність людського життя, і мозок надто промитий російською пропагандою. Усі її вміння – піднімати та опускати склянку з алкогольними напоями.

Після цього люди повинні пропасти всі сумніви у цьому, що це війна як путина, а й народу. Більшість росіян підтримують злочинні дії своєї влади, і вина на них така сама.

Нагадаємо, що у Кремлі планують усю молодь кинути на перевиховання до казарм.

Раніше повідомлялося, що як найближчими тижнями ЗСУ зможуть остаточно зламати окупантів.

Також, українцям пообіцяли закінчити війну вже у 2023, час грає на боці ЗСУ