Чи покращиться ситуація з електрикою навесні: прогноз ДТЕК змусить плакати українців

Стало відомо, як може вплинути закінчення опалювального сезону в Україні на ситуацію з електроенергією. Чи стане більше світла в будинках громадян, чи навпаки все посилиться.

Коли опалювальний сезон закінчиться, а це станеться ближче до середини квітня, тоді ситуація зі світлом не стане легшою. Тоді співробітники розпочнуть планові ремонтні роботи, які зараз неможливо проводити.

Відключення електрики, скріншот: YouTube
Відключення електрики, скріншот: YouTube

Наталя Могилевська розповіла, як влаштувала полювання на ворожі дрони: "Раптом потраплю"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Наталія Могилевська згадала, що про ворожі дрони, що летять, її попередила подруга, яка живе вздовж Дніпра. Дізнавшись, що хвилин через 10 літальні апарати будуть над її будинком, вона почала будити свого коханого, щоб той зробив щось. У результаті вона сама взяла до рук зброю та влаштувала полювання на безпілотники.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Україна меркне порівняно з цим": новий Нострадамус попередив про війну, яка втягне росію

Екстрасенс, прозваний "новим Нострадамусом", заявив, що передбачав "випадковий конфлікт" на Тайвані, який може мати серйозні наслідки для всієї земної кулі. У розмові з Daily Star Крейг Гамільтон-Паркер пояснив, як він побоювався або "зіткнення" між двома підводними човнами, або того, що пара літаків може "зачепити один одного", створивши іскру у напруженій ситуації.

Він сказав, що ця іскра викличе набагато більший конфлікт за участю Китаю та Росії, який стане найсерйознішою річчю на найближчі два роки.

Крейг Гамільтон-Паркер, кадр з відео
Крейг Гамільтон-Паркер, кадр з відео

Маша Полякова зізналася, що обирає молодших чоловіків: "Го зі мною, мені 15"

Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша розповіла, чому віддає перевагу відносинам з хлопцями, які молодші за неї.

Юна зірка вирішила зняти відео під пісню Олени Єсеніної та Юлії Проскурякової "Я мати". Дівчина посувалась під запальну музику і вирішила розповісти фанатам, чому зустрічається хлопцями молодшими за неї.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Від 13 до 20 тисяч гривень: кому гарантовано піднімуть зарплати цього року

В Україні встановили мінімальну зарплату, яка гарантовано виплачуватиметься лікарям та медсестрам у 2023 році. Але тут є один нюанс – гроші зможуть отримати лише ті, хто попрацював певну кількість днів на тиждень.

Постанова Кабміну за 13 січня передбачає те, що медики, які працюють повний робочий день, не можуть отримувати плату нижче за встановлену.

Лікарі в Україні, фото currenttime
Лікарі в Україні, фото currenttime