Макс Гордєєв, відомий український екстрасенс та таролог, показав, що його передбачення, стосовно звільнення Олексія Арестовича справдилося.

Макс Гордєєв на своїй сторінці в Instgaram нагадав українцям про свій ефір зі Славою Дьоміним, де передбачив звільнення Олексія Арестовича.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Після того, як Слава Дьомін запитав, чи звільнять Арестовича, Макс відкрив карти таро, та побачив, що дійсно, Арестовича вже попросили з посади, чим викликав живий інтерес у Слави.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Дуже скоро. Його вже попросили, як то кажуть. Річ у тім, що його сила зіграла проти нього. Ставши відомим в одну мить, він не зміг з цією всією енергією впоратися. Він вичерпав кредит довіри у людей. — сказав тоді Макс.

Цікаво, що після оголошення звільнення Арестовича з посади радника, Слава запропонував свою кандидатуру на вільне місце, та пообіцяв не гірше за Арестовича вести стріми та інтерв'ю.

Натомість у коментарях зібралася шанувальники Арестовича, які дуже шкодували про те, що він вже не працює на ОПУ.

"Негативно відношуся до його звільнення, він робив добру справу, разом з Фейгіним збирали стріми на пів мільйонну аудиторію", "Він дуже культурна і розумна людина. Дякую йому, що з глузду весною не з'іхала", "Свою місію він виконав у перші місяці війни, бо дійсно людей приводив до тями", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців

Як повідомляв "Знай.ua" у Дніпрі до ракетного удару 14 січня затримали двох дивних підлітків: фотографували ТЕС та дзвонили до рф.

Також "Знай.ua" інформував, перевтомився, колишній ППОшник, "українські гниди": після ганебних заяв та скандалу Арестович не знає, як викрутитися