Путін може незабаром оголосити про "перемогу" над НАТО в Україні, і почне погрожувати Вірменії з Грузією

Стало відомо, на яких країнах може відігратися російський диктатор путін після того, як програє в Україні. Мета досить проста і передбачувана. Про це розповів політтехнолог Борис Тізенгаузен. Росіяни дуже розраховували на те, що найближчим часом їм вдасться захопити Київ, але, як ми знаємо, все пішло далеко не за планом. Нових гучних перемог в Україні окупантам уже не світить.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Не персонаж блокбастера, а життя в Україні: Володимир Зеленський за рік зумів пережити вже 12 замахів

Президент України Володимир Зеленський від початку повномасштабної війни, тобто за останній рік пережив вже понад 12 спроб замаху. Справа в тому, що росіяни одразу 12 разів, як мінімум, намагалися нашкодити українському президентові і позбавити його життя. Деякі з цих випадків вдалося запобігти завдяки інформації ЦРУ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Дефіциту не буде, а ціни зростуть: що чекає на цукор у найближчому майбутньому

Ціни на цукор можуть зрости через низку причин, одна з найбільш вагомих — прибутковість галузі. Директор НПЦ "Цукробурякового виробництва" Олександр Коротинський розповів, чому слід очікувати незначного підвищення цін на цукор виданню Latifundist. Він зазначив, що наразі гуртові ціни на цукор рентабельні, але через зростання технічно-матеріальних цінностей, кінцева вартість продукту може зрости.

Ціни на цукор, скріншот: YouTube
Ціни на цукор, скріншот: YouTube

6700 щомісяця: українцям можуть виплатити допомогу

Мова йде про тих українців, які через війну втратили частину свого заробітку. На допомогу з часткового безробіття мають право як наймані працівники, так і ФОПи.Таку інформацію оприлюднили у пресцентрі Державної служби зайнятості.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Віддати 50 тисяч або залишитися без прав: за яке порушення водій може втратити цілий статок

Для українських водіїв передбачено чимало штрафів на порушення правил дорожнього руху. Багато хто з них не суттєвий, але є й дуже серйозні суми, як за водіння в стані алкогольного сп'яніння. Перелік порушень та сума штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

Машини, скріншот: YouTube
Машини, скріншот: YouTube