Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю лише через велику мережу банкоматів і терміналів поповнення по всій країні, продовжує псувати нерви. Цього разу мова йшла про кредитні лінії, про які почав згадувати банк. А ці кредити значаться на громадянах, які постраждали від військових дій.

Виходить, що в українця не залишилося навіть своєї цілої квартири та роботи, а банк продовжує вимагати своє.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Отримав від вас повідомлення про прострочену заборгованість. Необхідно сплатити xxxx UAH. Це знизить суму заборгованості та розмір платежів на майбутнє. Вам взагалі добре, у вас робота є, а у мене нічого немає, ви тільки борг збільшуєте, де гроші брати чи аби тільки збільшити суму боргу.Ви коли вже будете збирати гроші тим, хто постраждав від війни?Якщо ви не вірите, відкриваєте Ютуб і за адресою та пропискою знаходите що житла у клієнта немає.А не набридати їм поверни борг.Я нічого вам не заплачу, можливості більше немає, це треба розуміти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Я не винен, що так сталося і жодні відсотки та штрафи я не платитиму. Запитуйте тих, хто цю війну фінансує, вони винні нехай і платять вам. І це нормально. Була в мене хороша кредитна історія і тепер усе пішло на дно.

Я розчарований живу вже як бомж, питаю за гуманітарку і тут банки згадали, терміново сплатити кредит, і вам байдуже, де брати гроші, головне заплати. Коли повернуть мені житло, все, що там було вкрадено, роботу. І коли ви починаючи з 24.02.2022 анулюєте всі свої відсотки та прострочення нараховані, тоді платитимемо. Зараз це неможливо. Ви намагаєтеся заробити гроші на тих, хто постраждав від війни", — пише клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, додаткові виплати до пенсії від ПриватБанку: хто з українців може стати багатшим.

Раніше повідомлялося, що за 1 гривню дають 10 тисяч: кожен може бути власником цілого багатства.

Також, понад 10 тисяч гривень: у яких областях українцям виплачують найвищі пенсії.