Більшість водіїв звикли до того факту, що якщо копи зупиняють автомобіль, то з великою ймовірністю буде виписано штраф. У поодиноких випадках самі поліцейські просто просять про невелику допомогу, таке теж буває. Однак, є шанс того, що водія просто відпустять, без штрафу.

На цей раз ми розповімо нашим читачам саме таку неймовірну історію. На Оболонському районі української столиці цього Різдва копи зупинили водія авто (за порушення вимог знака), в машині були ще й малолітні діти.

Про цю історію стало відомо завдяки новій публікації Патрульної поліції Києва у мережі Facebook.

Діти колядують за батьків штраф, скріншот: Facebook
Діти колядують за батьків штраф, скріншот: Facebook

Сам водій погодився зі своїм порушенням та дав копам документи для перевірки. Однак у цей момент ситуація отримала несподіваний поворот, маленькі пасажири, які перебували всередині авто, вирішили заспівати правоохоронцям різдвяну колядку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація київської поліції, скріншот: Facebook
Публікація київської поліції, скріншот: Facebook

Патрульні були зворушені цим вчинком і вирішили, що в ситуації буде достатньо провести з порушником профілактичну бесіду, а також не виписувати штраф і обмежиться усним зауваженням.

Діти колядують за батьків штраф, скріншот: Facebook
Діти колядують за батьків штраф, скріншот: Facebook

Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як закінчилася ця історія та переглянути відео від Нацполіції, яке вони опублікували в мережі Facebook.

Нагадаємо, віддати 50 тисяч або залишитися без прав: за яке порушення водій може втратити цілий стан.

Раніше повідомлялося, все як один: українців під страхом штрафу змусять носити спеціальний одяг.

Також, 340 гривень та три місяці без прав: як уникнути покарання за зламані габарити.