Українка поскаржилася на ПриватБанк, який раптово та без будь-яких пояснень заблокував рахунки та відмовив у подальшому обслуговуванні. Докладніше про ситуацію жінка розповіла на порталі "Мінфін".

За словами українки, вона користувалася послугами ПриватБанку при цьому жодного разу не оформляла кредити і не була винна, але в один момент установа вирішила відмовити їй в обслуговуванні та заблокувала рахунки.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Ще вдень користувалася карткою Приват банку, а ввечері хотіла перекинути гроші дочці з Приват24 і не змогла зайти, заблокували, а автовідповідач на гарячій лінії відповів, що Приват Банк розриває з вами відносини, закриває рахунки та відмовляє в обслуговуванні. Кредитів у банку немає, заборгованостей також", - поділилася жінка.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Клієнтка поскаржилася, що за таких складних часів людям підсипають ще проблем і українські банки.

"Чому у воєнний час, коли ми всім народом боремося проти ворога, то самі українці навмисно ще більше ускладнюють і таке нелегке життя. Невже ворог у тилу?", - поскаржилася клієнтка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Все пішло на дно...": українці з картками "ПриватБанку" тонуть у кредитах, сліз більше не лишилося.

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Хочеш грошей? Давай шоколадку": пенсіонерам у "Ощадбанку" влаштували аукціон, українці просять зупинити свавілля.