Українські АЗС порадували водіїв черговим оновленням цінників на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Що і скільки подешевшало, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Першого місяця 2023 року водії спостерігають переважно поступове зниження середніх цінників на автомобільне паливо. Наприклад, автогаз уже майже опустився до ціни, що була ще у жовтні минулого року. Також дешевшає й інше пальне.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 19 січня бензин А-95 преміум у середньому коштує 51,58 гривні за один літр, що на 27 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-95 подешевшав одразу на 28 копійок та в середньому коштує 50,22 гривні за один літр. Водночас бензин А-92 трохи додав у ціні і в середньому коштує 50,57 гривні за літр, що на копійку дорожче, ніж на день раніше.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Середній цінник на дизельне паливо встановлено на рівні 54,08 гривні за літр, що на 16 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня. Найпомітніше подешевшав скраплений газ – одразу на 31 копійку. Середній цінник на це пальне становить 27,65 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС падають і пальне в надлишку, але так буде не завжди: що чекає на українських водіїв уже в лютому.

Також наш портал інформував, українців попередили про подорожчання продуктів, послуг та палива у 2023 році: розпочнеться з січня.

Крім того, наш портал інформував, цінники бензину, солярки та автогазу падають: що побачать українські водії у січні на АЗС.