З вас – реєстрація, з них – субсидія: як безробітним українцям отримати допомогу на сплату комуналки

Для наших читачів, які уважно стежать за інформацією про пільги та інші види допомоги зі сплати комуналки, ми маємо дуже важливі новини. Справа в тому, що в Україні на субсидію можуть претендувати навіть ті люди, які офіційно не працює, проте громадянин має бути на обліку у центрі зайнятості як безробітний.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна 20 січня: чому не можна вмиватись і навіщо "запивати" все зло

20 січня, відзначається народне свято Іванів день (дата за старим стилем – 7 січня). У церковному православному календарі це день Собору святого Пророка, Предтечі та Хрестителя Іоанна. Іоанн Предтеча народився в сім'ї, яка жила за законами Мойсея. З юних років він присвятив себе служінню Богу і до 30 років прожив в Юдейській пустелі, далеко від людей. Іван носив простий одяг, дотримувався постів і молився.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Іоанн Предтеча, скріншот: Youtube
Іоанн Предтеча, скріншот: Youtube

Продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Після новорічних свят в Україні відзначається чергове підвищення цін на низку популярних продуктів. Зокрема, зростає вартість й різних видів м'яса. Згідно з даними порталу Мінфін, поповзли вгору й ціни на курятину та яловичину. Водночас у новому році деякі позиції стали дешевшими.

Ціни на свинину, скріншот з відео
Ціни на свинину, скріншот з відео

Росія зазнає ядерного удару: Борис Джонсон попередив Путіна про тяжкі наслідки

Стало відомо про те, що великий друг України, а також колишній прем'єр-міністр Великобританії зовсім не вірить у розвал Росії, проте впевнений у поверненні Кримського півострова та Донбасу під контроль Києва.

Джонсон та Сунак, скріншот: Instagram
Джонсон та Сунак, скріншот: Instagram

Будуть пенсії як у ЄС? Чому українці на заслуженому відпочинку не можуть отримувати понад 100 євро

Чимало наших читачів знають, що в Україні виплати, які отримують пенсіонери в рази нижчі, ніж у Європейському Союзі. Багато економічних і соціальних фахівців упевнені, що зараз настав час, коли потрібно міняти саму модель пенсійної системи. Іншими словами, повністю переглядати всі суми та процес їх формування.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube