Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка дуже поширена серед мешканців центральних областей, а особливо в українській столиці, після всіх скандалів із генераторами "допомоги", продовжує псувати нерви своїм абонентам. Справа в тому, що за ті гроші, які просить оператор, люди отримують зв'язок та мобільний інтернет дуже низької якості.

Все б нічого, якби все залежало тільки від відключення електрики, проте абоненти мають з цього приводу інші думки. Давайте розбиратися, що пишуть люди.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеного абонента оператора Київстар на порталі для відгуків Otzyvua.

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

"Абонплату знімають не одразу, а дають вам час зателефонувати/зайти в інтернет, щоб зняти плату за один день додаткових послуг. Перший раз, коли я не знав, ця ситуація взагалі дійшла до абсурду – тричі поспіль поповнював рахунок! Треба вимикати мобільний інтернет та нікуди не дзвонити, поки його величність Київстар не виявить бажання зарахувати мої жебраки 150 грн та надати мені послуги згідно з тарифом.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Регулярне підвищення вартості та заміни тарифів без вашої згоди. Просто СМС повідомлення, в якому ставлять вас перед фактом, що з наступного місяця вам потрібно платити на 50-60-70-100 грн (як пощастить) більше.

Усі тарифи (не за контрактом) діють лише 4 тижні з моменту підключення зарахування абонплати. Тепер рахуємо: один рік – 52 тижні. Тариф вам потрібно сплачувати кожні 4 тижні. Відповідно 52/4 = 13 – кількість платежів на рік. Не дванадцять, а тринадцять.

Мобільний інтернет. Просто знущання. Постійні обриви з'єднання, низька швидкість. При тому, що 3g(H+) має максимальну швидкість 7.2 Мбіт/сек дуже рідко до 1.0 Мбіт/сек доходить. А найчастіше 0.1-0.05 Мбіт/сек. Аналогічно 4g, що має пропускну здатність до 100 Мбіт/сек (як ваш звичайний домашній інтернет), зазвичай швидкість варіюється близько 3-7 Мбіт/сек. Ось вам мобільний інтернет. А ціни на тарифи просто космічні. Ось вам і №1 мобільний. Максимально скотське відношення.", - пише незадоволений абонент.

Відгук невдоволеного клієнта "Київстару", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Київстару", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, Vodafone змінить вартість популярного тарифу: скільки тепер платитимуть українці.

Раніше повідомлялося, що в області дорожче, ніж у столиці: ціни на оренду житла в Україні відчутно злетіли.

Також, залишимося зі зв'язком у будь-якому випадку? Українцям розповіли, чи готовий "Київстар" до тривалих блекаутів.