Якщо вам набрид "хімозний" запах покупних освіжувачів повітря, то можна власноруч зробити ароматизатор для будинку, який наповнить приміщення приємним і ненав'язливим запахом цитрусових. Про це пише портал pixelinform.

Зробити свій будинок ще затишніше і наповнити приємними ароматами, які "не битиму в ніс" дуже просто і при цьому не накладно для гаманця.

Освіжувач повітря. Фото: скрін youtube
Освіжувач повітря. Фото: скрін youtube

Так, в першу чергу потрібно знайти баночку, яка стане основою для майбутнього ароматизатора. Місткість має бути невеликого розміру. Якщо з її пошуком закінчено, далі слід наповнити ємність нарізаним на кружечки апельсином. Туди ж додати пару паличок кориці, кілька зірочок анісу та 8-10 бутонів гвоздики. При цьому співвідношення "інгредієнтів" кожен може змінювати під особисті уподобання.

Апельсин. Фото: Youtube
Апельсин. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Останній крок – наповнюємо баночку водою. Але є один нюанс, без якого витівка не працюватиме. Для того, щоб суміш почала віддавати аромат, її потрібно постійно підігрівати. Вирішити це завдання просто, особливо в осінньо-зимовий період, поставивши ємність біля звичайної батареї.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися мишей на дачі, в будинку чи квартирі: ефективні методи допоможуть назавжди прогнати непроханих гостей.