Українські АЗС продовжують знижувати ціни на скраплений газ. За період з 14 по 20 січня середній цінник на цей вид палива знизився на 0,86 гривні за літр - до 27,55 гривні за літр. При цьому на деяких заправних станціях вартість знизилася майже на 2 гривні за літр. Про це свідчать дані Консалтингової групи "А-95".

Моніторинг показує, що цінники на автогаз коливаються в межах 24,85-28,49 гривні за літр залежно від мережі АЗС. Наприклад, станції ОККО та WOG за тиждень знизили ціни на скраплений газ на 0,59 та 0,45 гривні за літр, до 28,13 та 28,18 гривні за літр відповідно.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Водночас на гривню цей вид палива подешевшав на станціях Neftek та "Овіс" - до 28,49 гривні за літр. Мережа "Укрнафта" опустила цінник на 1,45 гривні - до 26,50 гривні за літр.

За даними, найбільше автогаз подешевшав на АЗС ZOG – на 1,95 гривні за літр і коштує вже 26,55 гривні за літр. Найменше ціну скинула мережа VST - лише на 14 копійок (до 27,76 гривні за літр).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: consulting.a95.ua
Ціни на автогаз. Фото: consulting.a95.ua

Найдешевше заправитися автогазом можна в мережі АЗС "Авантаж 7" – за 24,85 гривні за літр, що на 86 копійок дешевше, ніж тижнем раніше. У той же час найдорожчий автогаз пропонується на станціях Neftek – 28,49 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС падають і пальне надміру, але так буде не завжди: що чекає на українських водіїв уже в лютому.

Також наш портал інформував, українців попередили про подорожчання продуктів, послуг та палива у 2023 році: розпочнеться з січня.

Крім того, наш портал інформував, цінники бензину, солярки та автогазу падають: що побачать українські водії у січні на АЗС.