Івана Трамп, яка померла у липні минулого року, впавши зі сходів свого будинку на Манхеттені, перед смертю ретельно розділила своє майно.

Записи про спадщину, розглянуті Insider, показують, що 73-річна жінка залишила більшу частину свого майна своїм трьом дітям - Дональду Трампу-молодшому, Іванку та Еріку - квартиру в Майамі-Біч, штат Флорида, вартістю 1 мільйон доларів своїй колишній няні і жодної копійки своєму колишньому. Навіть няня отримала свого песика.

"Я віддаю і заповідаю свого собаку Тайгера Трампа та будь-яких інших домашніх тварин, які в мене можуть бути на момент моєї смерті, моїй подрузі Сюзанні Дороті Каррі" , - йдеться в документі.

Івана навіть передбачила випадок смерті Каррі раніше за неї: якби це сталося, Тайгер пішов би до Еріка.

Івана Тpамп. Фото: скриншот Youtube
Івана Тpамп. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними Newsweek, Каррі працювала на сім'ю Трамп протягом десятиліть. Івана навіть написала про Каррі у своїй книзі "Виховання Трампа" у 2017 році, згадуючи, як вона почала працювати нянею в сім'ї "з блиском в очах і великою кількістю нервової енергії" . Пізніше, коли діти виросли, Каррі працювала помічником Івани.

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

Newsweek додав, що Каррі, яка родом з Ірландії, має адресу проживання в Квінсі, хоча неясно, чи проживає вона там досі. The Post спробувала зв'язатися з Каррі; пов'язаний із нею номер був недоступний.

Але, незважаючи на те, що вона жила в Америці, ірландське коріння Каррі залишалося тісним, і в 2016 році Irish Mirror повідомило, що вона брала дітей Трампа у поїздки на батьківщину.

Що стосується квартири, квартира в Майамі-Біч має оцінну вартість 1,12 мільйона доларів, згідно з Redfin, де біографія описує кондомініум з однією спальнею і однією ванною площею трохи більше 1 000 квадратних футів. Повідомляється, що він був збудований у 2001 році і востаннє був куплений за 635 000 доларів у 2009 році.

Квартира в Майамі-Біч, фото: Redfin
Квартира в Майамі-Біч, фото: Redfin

Інші основні моменти Івани включали її прохання про те, щоб її гардероб був пожертвований Американському Червоному Хресту та Армії Спасіння. Весь її гардероб, тобто, крім колекції хутра та прикрас, які вона просила продати, а весь прибуток дістався її дітям.

Хоча Дональд Трамп не отримав ні цента, Івана надала йому разом зі своїми дорослими дітьми спільний контроль над своїми активами у сфері нерухомості, вартість яких оцінюється в мільйони. Серед них власність у Чехії, власність у Франції та її покритий золотом таунхаус у Верхньому Іст-Сайді.

Дональд Трамп, скріншот: Youtube
Дональд Трамп, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Дональд Трамп потрапив до ФБР і його діти забилися в істериці: "Байден займався проституцією".

Раніше ми повідомляли, що Дональд Трамп хоче, щоб Україна віддала Крим і вважає, що мала йти на поступки скаженому диктатору.