До 60-ти чекати не потрібно: українцям запропонували вийти на заслужений відпочинок у 54 роки, що необхідно

Пенсіонери, скріншот з відео
Пенсіонери, скріншот з відео

Пенсіонери в Україні далеко не завжди можуть дотерпіти до 60 років, щоби піти на заслужений відпочинок. На щастя, є варіанти, коли громадяни України можуть отримати дострокову пенсію – у 54 роки. Тим не менш, є умова, що таким варіантом можуть скористатися лише ті, хто постійно проживав або працював у зоні гарантованого добровільного відселення третьої категорії ЧАЕС. Про це стало відомо завдяки відповіді експертів від одного із українських видань із соціальною тематикою.

Повісткове "сафарі" в Україні: у яких місцях протизаконно роздавати "запрошення"

Повістка, скріншот: YouTube
Повістка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Військовий стан все ще діє по всій території України. У цей час чоловіки віком від 18 до 60 років можуть отримати повістку навіть на вулиці. Тим не менш, є питання, яке хвилює багатьох громадян - чи існує таке місце, де вручати повістку протизаконно? Відповідь на це питання є, давайте розбиратися. Надав детальну відповідь на це запитання юрист адвокатського об'єднання "Кравець та партнери" Ростислав Кравець. За словами юриста, в Україні, на жаль, немає такого місця, де не могли б вручити повістку, її можуть виписати будь-де.

Катя Осадча згадала себе у 14 років і свій перший раз: "Потім було багато..."

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Катя Осадча з перших тижнів війни робить все, щоб підтримати українців та по можливості допомогти. Але при цьому вона не забуває про просте спілкування і часто виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах. Цього разу телеведуча вирішила трохи поринути у спогади та показала себе у 14-річному віці. Вона згадала, що тоді трапилася її перша поїздка до Криму і викликала неймовірне захоплення, яке вона пам'ятає й досі.

До 300 грн за кілограм: де в Україні можна купити сало за доступними цінами

Хліб, сало, цибуля, фото pixabay
Хліб, сало, цибуля, фото pixabay

Слідом за низкою популярних продуктів в Україні здорожчало й солоне сало. То ж станом на середину січня, кілограм цього продукту коштує в середньому 271,04 грн. Така вартість на 8,72 грн перевищує середньомісячну ціну грудня 2022 року, тоді сало можна було придбати по 262,32 грн за кілограм. В окремих мережах супермаркетів ціни на солоне сало встановилися на наступному рівні (за 1 кг): в Metro – 268,81 грн, в Auchan – 255,3 грн, в Novus – 289 грн.

Олена-Крістіна Лебідь склала довгим ніжкам Поляковій конкуренцію: "Нічого не забула?"

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях" періодично жартує разом із шанувальниками, показуючи своє напівоголене тіло. На її сторінці в соціальній мережі Instagram з'являються то фотографії, то відео, через які в коментарях завжди з'являються ті, хто нагадають про зайву худорлявість знаменитості. Але зараз на відео вона навіть "готова" позмагатися з Олею Поляковою у красі ніг. Останні кілька днів було неймовірно тепло, що змусило Олену-Крістіну вибрати з усього одягу - купальник.