Відома українська журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча згадала себе у 14 років та свій перший візит до Криму. Зірка також поділилася архівним фото тих часів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Осадча з перших тижнів війни робить все, щоб підтримати українців та по можливості допомогти. Але при цьому вона не забуває про просте спілкування і часто виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Цього разу телеведуча вирішила трохи поринути у спогади та показала себе у 14-річному віці. Вона згадала, що тоді трапилася її перша поїздка до Криму і викликала неймовірне захоплення, яке вона пам'ятає й досі.

На цьому фото мені 14 і вперше приїхала в Крим, я до сьогодні пам’ятаю своє захоплення краєвидами і ароматами Криму. Потім було багато поїздок і відрядженнь в наш Крим…. Відпочинок з малим Ілюшою, літні зйомки і навіть взимку пальми під шапкою снігу… Катя Осадча

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Катя Осадча зазначила, що із теплом згадує ті часи, але вірить, що ще побуває на українському півострові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, ми писали, Катя Осадча вирішила скасувати лютий через біль, який він приніс українцям: "Викидає з календаря".