Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях" періодично жартує разом із шанувальниками, показуючи своє напівоголене тіло.

На її сторінці в соціальній мережі Instagram з'являються то фотографії, то відео, через які в коментарях завжди з'являються ті, хто нагадають про зайву худорлявість знаменитості. Але зараз на відео вона навіть "готова" позмагатися з Олею Поляковою у красі ніг.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Останні кілька днів було неймовірно тепло, що змусило Олену-Крістіну вибрати з усього одягу - купальник.

"Січень: коли одягнулася за прогнозом погоди. Нічого не забула?", - пише Лебідь у публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цей момент вона зображена, рухаючись до машини, в тоненьких трусиках і верхній частині купальника, з капелюхом на голові. В одній руці ключі, в іншій сумочці.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

"Дуже хороша фігура! Ви красуня", "Головне шапку одягла! Кріс, ти супер!", "100 разів переглянула", "Шарфик забули, можете шийку застудити", "Вау! Які ноги. Ну просто Богиня", "Куди зібралася у такому вигляді? Пробки на дорогах не потрібні", "Цього року особливо хочеться, щоб вже швидше прийшла весна та літо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь роздяглася до трусів у Карпатах: "Кості..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь вирішила побешкетувати на морозі, поки Розенко побіг за горошком: "Дайте рецепт Олів'є"

Знай.ua писав, Олену-Крістину Лебідь напоїли свої ж, Павлу Розенку довелося розгрібати: "П'яна в хламінго"