Ера Водолія в 2023 році почалася дуже потужно: не тільки сильним молодим місяцем, а й Китайським Новим роком, який лише посилив усі явища.

І, звичайно ж, як і в усі екстремальні періоди, цієї ери Водолія будуть, як щасливчики серед знаків Зодіаку, так і невдахи. У цій статті ми зупинимося на перших. То кому ж найближчі дні принесуть море удачі та нових можливостей?

Водолії, фото Pixabay
Водолії, фото Pixabay

Телець

Молодий Місяць висвітлюватиме соціальний шлях представників цього знаку зодіаку. Як правило, у Тельців завжди дуже хороша репутація на роботі, тому їм варто ретельно проаналізувати особистий кар'єрний шлях та вийти за звичні рамки, щось змінити чи покращити, якщо це можливо. Сезон Водолія - ​​це чудовий час для зміни діяльності або місця роботи.

Терези

У зазначений проміжок часу представники цього знаку зодіаку мають багато творчої енергії, яку потрібно використовувати і пустити в правильне русло. Під час молодика можна сміливо розпочинати якісь проєкти, які, безперечно, дадуть свої плоди у майбутньому. Також не виключено, що може раптово підвернутися якась романтична пригода чи побачення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Молодий місяць, кадр з відео
Молодий місяць, кадр з відео

Козеріг

Цей проміжок часу чудово підійде для планування фінансових витрат. Також можна почати накопичувати на давню мрію чи ідею. У Козерогів може з'явитися нове хобі, яке в майбутньому приноситиме додатковий дохід.

Водолій

Представникам цього знаку зодіаку варто бути самими собою, необхідно дати волю думкам і почати втілювати давні ідеї в реальність, навіть якщо вони здаються недосяжними. Також не варто боятися експериментувати, адже це обов'язково дасть свої плоди, може не відразу, але в майбутньому точно.

Нагадаємо, що будуть, як "Злюки бобри": які знаки Зодіаку ніколи не вживаються - перевірте, перш ніж переїжджати.

Раніше ми повідомляли, що ці знаки зодіаку краще не чіпати: їх вважають найтоксичнішими.