Всі ми час від часу робимо помилки, підтримувати тривалі стосунки, однозначно вимагає постійної праці з обох боків. Астрологи підказали, які зі знаків Зодіаку найближчим часом стикнуться з проблемами на любовному "фронті".

Багатьом з нас варто багато разів подумати перш ніж виявляти незадоволення у своїй половинці, і можливо не нагнітати тон розмови, щоб більше розібратися, де причина незадоволень. Проте є астрологічні прогнози, кому зі знаків Зодіаку найближчим часом не уникнути розбору польотів. Про це в статті Cosmppolitan.

Гороскоп. Фото: Youtube
Гороскоп. Фото: Youtube

Терези

Терезам завжди заважають важкі спогади з минулого. Представники цього знаку зодіаку травматично переносять минулі образи, і їм важко забути важкий досвід, щоб принаймні рухатися вперед.

Якщо ви відчуєте душевні пориви, то дайте волю своїм щирим почуттям, зокрема пристрасті, хоча це й буде не легко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скорпіон

Найближчими днями Скорпіонів чекають суцільні розчарування. Першопричиною таких почуттів буде характер самих Скорпіонів, тому на цьому тижні важливо не поспішати, діяти врівноважено та спокійно. У іншому разі буде багато імовірних ситуацій, в яких прийдеться діяти всупереч планам. Астрологи радять налаштовуватися на позитив, не вступати в непотрібні дебати та уникати тих, хто висловлює категоричні думки.

Зима. Фото: Знай. UA
Зима. Фото: Знай. UA

Водолій

Водоліїв останній тиждень січня виснажить до кінця. Кохання і робота ляжуть на шальки вагів, і часто треба буде обирати між коханням та улюбленою справою, що додасть сум'яття в неспокійне життя Водоліїв.

Через це вони відчують дику апатію та небажання взагалі нічого робити через накопичену втому. НА думку астрологів слід дати можливість собі перепочити, та прислухайтеся до свого серця.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на тиждень 23-29 січня для всіх знаків Зодіаку: труднощі у Овнів, доленосні зустрічі Близнюків та ва-банк Козерогів.

Як повідомляв "Знай.ua" відомий астролог передбачив "тиху" перемогу України, незвичайна карта випала.

Також "Знай.ua" інформував, тарологиня Людмила Хомутовська закликала українців перестати проклинати путіна