Стало відомо про те, як невелика розвага з домашніми тваринами позбавила популярного стрімера певної суми грошей. Рибки успішно сходили на шопінг.

Справа в тому, що японський стример під ніком Mutekimaru тривалий час розробляв систему, яка дозволяла його рибкам грати у різні ігри на Nintendo Switch.

Вони керували цією приставкою за допомогою спеціального поля з кнопками, яке активізувалося в ті моменти, коли вони пропливали.

Золота рибка
Золота рибка

Кілька років тому за допомогою даної розробки на його обліковому записі було вже понад 3195 годин гри.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Однак, тут на нього чекала неприємна несподіванка. Під час чергової сесії гри вона почала глючити і сама по собі вимкнулася. Це найпоширеніша проблема, на яку скаржилися користувачі.

Після того як увімкнулося головне меню платформи, рибки продовжили свою дію і випадково витратили гроші з карти господаря. Сума вийшла невелика – близько 100 гривень, проте ситуація вийшла вкрай кумедною.

Акваріум, Laguna
Акваріум, Laguna

При цьому, що найнеприємніше в цій історії, все це потрапило на камеру, і за такою цікавою ситуацією спостерігали всі його шанувальники, і побачили дані його карти.

Потім сім годин знадобилося господареві рибок на те, щоб помітити помилку та вимкнути комп'ютер.

Стрімер одразу ж зв'язався з компанією, і пояснив їм цей кумедний курйоз, попросивши повернути гроші. Nintendo погодилися задовольнити запит, та зробили це.

Нагадаємо, що росіянин намагався втекти від мобілізації у вузькій підземній трубі: як він взагалі туди проліз.

Раніше повідомлялося, що невелика економія або повний "блекаут": які пристрої тягнуть найбільше електроенергії в будинку

Також більше ніякого відпочинку? Пива суттєво поменшало, галузь просіла майже на третину