Раціон харчування людини безпосередньо впливає стан організму. Правильно підібрані продукти можуть зміцнити імунітет та знизити ризик низки захворювань. Так, експерти назвали доступний продукт, який може зміцнити серце та знизити ризик розвитку онкозахворювань. Про це пише cursorinfo.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКвасоля - доступний продукт, що має корисні властивості. Включивши її у раціон можна знизити ризик розвитку онкологічних захворювань. Дія мутагенних сполук допомагають знизити такі речовини, як нітрозаміни, мікотоксини та поліциклічні ароматичні вуглеводні.
Експерти підкреслюють, що темний колір квасолі свідчить про те, що вона містить багато флавоноїдів, що лише посилює ефект проти розвитку злоякісних пухлин.
Водночас споживання квасолі допомагає покращити роботу серця та позитивно впливає на імунну систему, а також ШКТ. Втім, як і з іншими продуктами, важливо знати міру та не зловживати бобовим.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що вчені розповіли, кому категорично не рекомендується пити зелений чай: ризики можуть коштувати життя.
Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.