Знову змінилися: чи по кишені українцям нові ціни на молоко, сир та сметану

Поряд з багатьма іншими товарами в Україні змінилися ціни на молочні продукти. Наприклад, за останній тиждень середні ціни на молоко та сир у супермаркетах країни знизилися, водночас сметана навпаки подорожчала.

Ціни на молоко, скріншот з відео
Ціни на молоко, скріншот з відео

Зарплати від 27 тисяч до 40 тисяч грн: на якій роботі запропонують гідну оплату

У сфері послуг можна знайти роботу на будь-який смак, попри те, що в цій сфері можна знайти роботу на будь-який смак, однак сьогодні наша мета показати, хто з представників сфери послуг може отримувати гідну зарплату.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Робота за комп'ютером. Фото: Youtube
Робота за комп'ютером. Фото: Youtube

Путін міг би отримати перевагу: Захід зрозумів, чому треба пришвидшити допомогу

У затяжній війні Росія мала всі шанси виграти, проте Захід знову об'єднався і різко збільшив допомогу для України. За словами різних аналітиків, на Заході побоюються, що кривавий диктатор путін може отримати перевагу для своїх військ під час тривалої війни на виснаження. Саме тому всі почали усвідомлювати, що Україні треба допомогти не просто заради перемоги, а навіть банально заради виживання.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Не мрія, а вже реальність: у Німеччині заговорили про повне переведення ЗСУ на зброю від НАТО

У Європі все частіше почали говорити про те, що Україна має перемогти російську агресію, адже минув уже майже рік, а кінця війни так і не видно. Наразі мова пішла про озброєння від союзників.

ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ
ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ

У Верховній Раді задумалися знизити пенсії: хочуть досягти справедливості

З 1 березня 2023 року в Україні відбудеться найбільша індексація пенсій за останні роки. Нині мінімальна соціальна виплата для людей похилого віку становить 2093 гривень. Скільки отримуватимуть громадяни від початку весни – невідомо. Проте ситуація продовжує бути неймовірно тяжкою, оскільки триває повномасштабна війна. Зростають ціни у супермаркетах, на різні послуги.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube