Народний депутат, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко початок нового року провела в ОАЕ, де її помітив журналіст та зняв на відео. Через це спалахнув великий скандал.

Тимошенко затято засудили за розкішний відпочинок під час війни з росією. Через декілька днів, щоб хоч якось "відмити" свою репутацію, вона у Женеві провела зустріч із Генеральним секретарем Глобального союзу IndustriALL Global Union Атле, а після записала відеозвернення з метою "захисту прав працюючих українців" у дорогому готелі.

Юлія Тимошенко, фото: Instagram
Юлія Тимошенко, фото: Instagram

"Не можна руйнувати права працюючих людей, не можна руйнувати соціальний захист людей" - обурилася лідер партії.

На зустрічі обговорювалися наслідки війни, а також наближення трудового законодавства України до стандартів ЄС. При цьому Тимошенко всіляко уникає відповідей про скандальний відпочинок у Дубаї.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тимошенко на відпочинку, скріншот з відео
Тимошенко на відпочинку, скріншот з відео

"Працюємо над тим, щоб не дати зруйнувати систему соціального захисту в Україні. Це важливо, особливо під час війни", – додала вона.

У мережі обговорюють те, що подорож до Швейцарії є спробою врятувати імідж Тимошенко, але все сталося з точністю навпаки.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко турбується про українців із лежака у Дубаї: послідовниця Тищенка

Раніше ми писали про те, що українці вибухнули люттю і мемами про Тищенка, який гуляє в Таїланді: зустрічається з "коралівською" родиною

Як повідомляв Знай.ua, Тищенко запрошує українців на зустріч у Бангкоку: Колю "котлету" вже погнали з фракції