В Обленерго розповіли, чому суми у платіжках українців за електроенергію не знизилися і на кілька гривень

Попри постійні відключення електрики, тарифи за світло практично не змінилися. Чому так відбувається. Відповідь на це запитання надали у Львівському обленерго . За їхніми словами, зменшення було незначним. Тобто з початком таких відключень вони зменшились лише на 10-20 відсотків, і на це є свої причини.

Відключення електрики, скріншот: YouTube
Відключення електрики, скріншот: YouTube

Українцям можуть "заморозити" пенсії: на яких підставах та як відновити виплати

Громадянам України можуть припинити виплачувати пенсії, якщо вони тривалий час не зніматимуть гроші з банківської картки. Про це попередили у Пенсійному фонді. Виплати можуть припинитися, якщо людина не проводить жодних транзакцій за своїм банківським рахунком понад шість місяців - зняття готівки, переказ тощо.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Овочі борщового набору подорожчали знову: як часто українці зможуть варити улюблену страву

Цибуля, яка належить до овочів борщового набору, через зменшення пропозиції цибулі на ринку зросла у ціні. Після незначного зниження цін на ріпчасту цибулю продавці почали поступово підвищувати відпускні ціни.

Борщ
Борщ

Рамзан Кадиров звинуватив Україну у "рабстві" чеченців: "Де ви були?"

Глава Чечні Рамзан Кадиров знову зайшов в інтернет, і вигадав новий наратив про поганий Захід. Каже, що у минулому ніхто не допоміг чеченцям воювати за незалежність. Нове звернення він зазвичай опублікував у своєму Telegram-каналі, де регулярно можна послухати його фантазії на різні теми.

Рамзан Кадиров, фото: Telegram
Рамзан Кадиров, фото: Telegram

Оформити довідку з інвалідності, перебуваючи закордоном: як це швидко зробити

Стало відомо, як українці можуть оформити довідку про інвалідність в іншій країні. Досить поширена процедура, про яку так мало говорять. Про це йдеться у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Довідка щодо інвалідності. Фото: Youtube
Довідка щодо інвалідності. Фото: Youtube