Ще влітку 2022 року у заступника міністра оборони України Олександра Миронюка, під час обшуків, виявили 17 млн ​​78 тис гривень, а також по сто тисяч доларів та євро. Ось тільки зараз у журналістів одного з українських видань з'явилося відео з тих обшуків.

Виходить, що Олександр Миронюк під час обшуків був фігурантом розслідування про шахрайство на закупівлі до Міноборони. Тоді у його ліжку виявили майже мільйон доларів США.

Про це стало відомо завдяки публікаціям українських журналістів.

Обшук у Олександра Миронюка, скріншот: Twitter
Обшук у Олександра Миронюка, скріншот: Twitter

За інформацією джерел журналістів, це відео справді з квартири Олександра Миронюка. На кадрах видно момент вилучення коштів під час слідчих дій. На відео видно, як чоловік сидячи на ліжку, викладає величезні стоси грошей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обшук у Олександра Миронюка, скріншот: Twitter
Обшук у Олександра Миронюка, скріншот: Twitter

Варто також нагадати, що Служба безпеки України викрила колишнього директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони на розтраті державних коштів у розмірі понад 100 мільйонів гривень. Про це 1 лютого повідомила прес-служба відомства.

Слідство встановило, що екс-чиновник закупив для ЗСУ майже три тисячі неякісних бронежилетів на понад 100 мільйонів гривень. Як показали експертизи, вони не відповідають вимогам IV класу та не можуть бути надійним захистом для військових.

Нагадаємо, Володимир Зеленський взявся за Андрія та компанію з Івано-Франківська, який знущався з українок: "До 7 років в'язниці".

Раніше повідомлялося, "Виписують повістки навіть пенсіонерам": найкращі приколи про обшук у Ігоря Коломойського, українці надривають животи від сміху.

Також, СБУ під час обшуків знайшли у голови ДПС Києва $150 тисяч, 3 квартири та машини: мріяла про соболину шубу та Мальдіви.