Під час відключень світла банкомати перестають працювати, а українці потрапляють у ситуації, коли готівка дуже потрібна. Не варто засмучуватися, адже є ще декілька місць, де можна зняти гроші – на касі супермаркетів, аптеках чи заправках.

Зняти готівку навіть при непрацюючому банкоматі - не проблема. Наприклад, щоб зробити це на касі супермаркету чи іншого закладу, спочатку необхідно зробити покупку на будь-яку суму. Важливим є сам факт того, що ви розраховуєтеся саме на цій касі.

Супермаркет, каса, фото: Знай.ua
Супермаркет, каса, фото: Знай.ua

Українцям також головне не забути попередити касира про бажання зняти гроші із банківської картки. Як тільки ви розрахуєтеся за товар, необхідно буде ввести PIN-код своєї картки та зняти потрібну суму.

Ось список магазинів та АЗС, де можна зняти готівку на касах:

  • АТБ
  • Варус
  • Фора
  • Сім23
  • Сільпо
  • Аврора
  • АЗК "ОККО"
  • АЗС "ВОГ"

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

Ще є можливість перерахувати гроші з картки на Укрпошту та зняти гроші у відділеннях. Суму навіть можуть доставити додому листоношою до двох робочих днів через послугу "З карти додому".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ті українці, у яких карти підтримують технологію NFC, можуть зняти готівку у відділеннях Укрпошти через POS-термінали. Є ліміт за одну транзакцію від 50 до 15 тисяч гривень. Комісія складає 2% від суми.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Нагадаємо, ціни на цибулю встановили історичний рекорд: у середньому в 4 рази дорожче, ніж минулого року

Раніше ми писали про те, як перенести субсидію з пошти на банківську картку .

Як повідомляв Знай.ua, українка поповнила ряди боржників ПриватБанку після дивного списання з картки