Українці вже неодноразово стикалися іноді з дуже сумним сервісом від "Нової пошти".

Було все: і розбиті речі, і крадіжка речей (навіть у військових), і упаковка маленьких предметів у великі коробки підвищення ціни. Точкою кипіння стало недавнє підняття вартості доставки і тому клієнти повільно перетікають у конкуруючу "Укрпошту".

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Новим кричущим випадком поділилася українка, звинувативши "Нову пошту" у так званому продажу повітря. Це стосувалося тієї самої некоректної упаковки посилки.

Про це вона написала на сторінці компанії у соцмережі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Навіщо ви продаєте замість послуг папір та повітря? Сьогодні отримала велику коробку. У ній лежали чотири маленькі картини. Упаковані добре в пухирцю, і знизу і зверху купа паперу. Чому ви регулярно обманюєте своїх клієнтів?", - обурилася клієнтка.

Вона додала, що навіть якби не було меншої коробки, ту, яку використовували оператори відділення, можна було зігнути щонайменше вдвічі.

Скарга на "Нову пошту"
Скарга на "Нову пошту"

Також незадоволена клієнтка показала, що у посилці були невеликі картини, надіслані волонтерами як благодійна підтримка ЗСУ.

"Ваша компанія ще раз зіпсувала мені настрій та виманила гроші за велику коробку та папір. Мені папір теж шкода. Адже це винищені дерева заради цього виробництва. Але вас це не турбує?", - обурилася вона.

Скарга на "Нову пошту"
Скарга на "Нову пошту"

Представник організації відразу відреагував і зв'язався з відділенням відправника, щоб з'ясувати причини вибору упаковки невеликого вантажу в коробку на 5 кг.

Також у компанії визнали, що якби посилка була оформлена з вагою до 2 кг, то вартість доставки була б меншою.

"В якості компенсації ми пропонуємо промокод – разову 100% знижку на доставку посилки вагою до 30 кг (на послуги упаковки не діє)" , - додали у Новій пошті.

Відповідь Нової пошти
Відповідь Нової пошти

Нагадаємо, що "Укрпошта" виправдалася за пошкоджене майно та пояснила, коли потрібно було вимагати компенсацій: "Скласти акт...".

Раніше ми повідомляли, що у "Новій пошті" пояснили, як правильно відправляти крихкі посилки: що потрібно знати українцям.