Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю серед громадян через масштабну систему банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, вже не так активно псує нерви клієнтам. Однак все ж таки не завжди все на відмінно у банку.

Справа в тому, що український військовий не зміг оформити у банку споживчий кредит (оплату частинами). За словами клієнта, банк вирішив не видавати гроші, на які в нього в майбутньому не буде можливості знімати відсотки або "вішати" прострочення.

Про це розповів незадоволений клієнт "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

"Після початку повномасштабної війни, ПриватБанк зрізав усі ліміти. Тепер не хоче його підвищувати, аргументуючи тим, що вони як військовослужбовцю не можуть нараховувати відсотки та штрафи. (До цього їх 2 роки не хвилювало, що я військовослужбовець).

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У цій же статті 14, за якою вони аргументують відмову у підвищенні кредитного ліміту, чітко написано, що вони не можуть знімати штрафи та відсотки.

Але нічого не написано про заборону надання кредитів. Дуже сумно, що державний банк не дає можливості взяти звичайний споживчий кредит (оплату частинами) на вигідних умовах, які, по суті, без відсотків.", - розповів українець.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот

Нагадаємо, коли готівка потрібна позарізом, а банкомати не працюють: де українці можуть зняти гроші.

Раніше повідомлялося, як отримати від 2 до 3 тисяч гривень допомоги? Українцям сказали, хто у списку, перевірте і ви.

Також, ПФУ може припинити нараховувати виплати деяким пенсіонерам на банківський рахунок: кому і з якої причини.