Штрафів не буде: кому можна не боятися несплати за газ

Деяким багатоквартирним житловим будинкам можна не сплачувати пеню за прострочені рахунки за газ, про це йдеться у постанові уряду. Постанова № 88, яка опублікована на Урядовому порталі, передбачає ненарахування санкцій (штрафів, пені) за несвоєчасне проведення розрахунків за природний газ.

Оплата за газ, кадр з відео
Оплата за газ, кадр з відео

Українці можуть розраховувати на додаткову грошову допомогу: кого стосується та як подати заявку

Українцям, які постраждали внаслідок війни, доступний ще один вид допомоги від міжнародної організації з Нідерландів ZOA. Йдеться про допомогу, на яку можуть розраховувати жителі певних регіонів. Матеріальна допомога належить зареєстрованим та незареєстрованим ВПО, а також постраждалим від війни на підконтрольній території України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Соцдопомога під час карантину: кому, скільки та як її отримати? - скрін  YouTube
Соцдопомога під час карантину: кому, скільки та як її отримати? - скрін YouTube

Нічні морози, рвучкий вітер і це ще не все: які неприємності готує погода українцям, прогноз на 9 лютого

Cиноптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер, 9 лютого. А також повідомила, коли нарешті чекати теплішої погоди. Згідно з прогнозом Наталки Діденко, опублікованим на її фейсбук-сторінці, в Україні ситуація наразі не сильно зміниться - нічні морози досягатимуть 10-15, місцями 18 градусів. Водночас вдень попускатиме до -2-5 градусів.

Мороз і холод, скріншот: YouTube
Мороз і холод, скріншот: YouTube

Тисячі українців залишаться без заслуженої пенсії: "Питання відклали..."

Для всіх наших читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є цікава інформація про те, чому деякі українські чиновники "втратять" частину своїх виплат. Тут варто відзначити відразу, що деякі ініціативи Кабміну щодо пенсій набудуть чинності лише після скасування воєнного стану.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Чим можна замінити м'ясо: найкращі продукти, які містять багато корисного білка

Дієтологи завжди наголошують, що у повноцінному раціоні обов’язково мають бути продукти, які містять як тварини, і рослинні білки. Фахівці пояснюють, що білок є головним енергокомпонентом для функціонування людського організму. Він допомагає формувати клітини та тканини, а також підтримує в нормі роботу імунної системи та обмінні процеси в організмі.

М'ясо, фото wday
М'ясо, фото wday