Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Lifecell, який у народі називають просто "Лайф", після скандальних підвищення цін на свої тарифи продовжує псувати нерви абонентам.

Цього разу один із абонентів заявив, що сервіс оператора Lifecell - це справжній "кошмар та треш". Українець запитує, чи вони там "кукухою поїхали?".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента оператора Lifecell на порталі для відгуків Otzyvua.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

"Зв'язку немає, інтернету нуль, за тариф заплати, а якщо ще й додаткові гроші замовляєте, то мінус 650 гривень з вашого гаманця, ви що там, зовсім вже кукухою поїхали, мало вам грошей, ненажери. раніше норм був Лайф, зараз повне дно, політика компанії: нічого, народ сховає", - написав у своєму відкликанні українець, який незадоволений послугами компанії Lifecell.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Відгук незадоволеного абонента Lifecell, скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного абонента Lifecell, скріншот: otzyvua

Важливо також наголосити на тому факті, що багато абонентів скаржаться, що компанії одна за одною різко підвищують тарифи на пакети своїх послуг. Українці просто дивуються, за рахунок чого йдуть такі зміни.

Буквально днями мобільний оператор почав відправляти своїм абонентам так звані повідомлення щастя, в яких вказує, що піднімає тариф відразу на 50 гривень.

Нагадаємо, Lifecell піднімає вартість популярного тарифу з 90 до 160 гривень: абонентів попередили, з 20 лютого.

Раніше повідомлялося, "Може, вистачить?": Lifecell піднімає тарифи одразу на 50 грн, а люди скаржаться на відсутність зв'язку та інтернету.

Також, найдешевші та вигідні тарифи: пропоновані Київстаром, lifecell та Vodafone.