Зовсім недавно на багатьох платформах (PC, Playstation, Xbox) відбувся вихід гри, на яку чекали мільйони геймерів по всьому світу.

Більше того, до неї привернули увагу і звичайних фанатів серії книг та фільмів у всесвіті Гаррі Поттера. Ця гра від Warner Bros. Games та розробників з Avalanche Software - Hogwarts Legacy . Нещодавно ми вже обговорювали те, що на глобусі в грі було знайдено Україну, яка, на думку розробників, перебувала у складі Європи ще з 1890-х років.

Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter
Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter

Але за цією новиною прийшла досить несподівана і не дуже приємна... для гравців з України... у контексті повномасштабної війни проти росіян. Справа в тому, що один із наших стримерів (людина, яка транслює, як вона грає) була змушена пройти "пропагандистське" завдання в Hogwarts Legacy. За сюжетом, щоб вивчити нове заклинання, йому потрібно було намалювати велику "Z" за допомогою чарівної палички.

Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter
Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як впоралися із цим завданням інші українські гравці – залишається загадкою.

Hogwarts Legacy, скріншот: Youtube
Hogwarts Legacy, скріншот: Youtube

Нагадаємо, у Hogwarts Legacy знайшли Україну: незалежна з 1890 року

Як повідомляв "Знай.uа", "Hogwarts Legacy" тихо підтверджує ексклюзивний контент : сага про "Гаррі Поттера" виходить на новий рівень

Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" розкрила дивні секрети зйомок культового фільму : Деніел Редкліфф з картону