Колишній радник ОПУ, який донедавна мав доступ до формування думки в адміністрації президента, продовжує ганьбитися, використовуючи дешеві маніпуляції, щоб посварити українців, та лише спрямовує гнів на себе.

У своєму твіті Арестович задав до своїх підписників провокативне питання, порівнявши ґвалтівника з росією.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Якщо ґвалтівник розмовляв з жертвою украінською, чи повінна ця дівчина вважати, що українська - мова агресора?.. А пісьменники та артисти, що використовують цю мову, поглиблюють та сприяють затвердженню ґвалтівних паттернів та мають бути заборонені?. - написав Арестович (мова автора збережена)

Скриншот твіта. Фото: Twitter
Скриншот твіта. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

На що українці закидали колишнього радника негативними коментарями, порадивши скорше "лізти в зашморг", який на нього чекає. Також українці порадили Арестовичу вивчити українську, для того, щоб дебатувати. Багато хто здивувався, почувши подібну ахінею від колишнього держслужбовця - "як цей чоловік міг був радником ОПУ?".

"Якщо Олексій Арестович несе ху*ню, чи повинні ми вважати, що солений огірок — це муміфікований Ленін в овочевому світі", "Льоша, лізь в зашморг, ти ще встигаєш", "Чергова тупа маніпуляція від Арестовича", "Хтось досі намагається посварити українців на питанні мови. Арестович показав на прикладі наскільки ганебною виглядає та пропаганда/політ. технологія", " Ахаха, мерзотина показує рівень його отари такими маніпуляціями, адже ж схавають за "глубокую мисль". Ще раз переконуюсь, що обдристович - дешевий шахрай з привозу", — пишуть у коментарях.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що Арестович, який звільнився з Офісу Зеленського, "анонсував" біду Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Макс Гордєєв нагадав, що заздалегідь передбачив звільнення Арестовича.

Також "Знай.ua" інформував, рот Іллі Киви у москві готують до тюремних оральних послуг.