Ілля Кива - 45-річний колишній політичний, державний та громадський діяч, який народився у Полтаві.

Якийсь час він був народним депутатом Верховної Ради України від партії "ОПЗЖ" (Опозиційна платформа – За життя), яка після початку повномасштабної фази війни з РФ припинила своє існування після заборони.

Ілля Кива, фото: Instagram
Ілля Кива, фото: Instagram

Ця людина – зрадник українського народу, який втік із країни. Тепер він перебуває у столиці країни-агресора, але навіть там до нього не готові ставитись, як до людини. Український телеведучий, блогер Сергій Іванов у соціальній мережі Twitter розповів, що Іллю Киву викинули зі стоматклініки у москві.

"Іллю Киву викинули з елітної стоматологічної клініки, куди він приїхав лікувати зуби. Просто відмовилися обслуговувати, і це правильно. Для процесу, яким Кива незабаром зароблятиме собі на хліб у в'язниці, відсутність зубів – це скоріше конкурентне перевага, ніж недолік", - пише Сергій, натякаючи на оральні послуги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Ілля Кива, фото: скріншот з відео
Ілля Кива, фото: скріншот з відео

"Сподіваюся цей зрадник потрапить до рук СБУ! Я б його била 24/7 доки не втомилася", "З таким чорним ротом навряд чи хтось захоче навіть у в'язниці зв'язуватися", "Нагорода потроху наздоганяє хероя", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, понад 50 млн на користь агресора: дружина Медведчука Марченка підпільно фінансувала росгвардію та МВС Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", СБУ прийшла до дружба Киви, мера Полтави Олександра Мамая через допомогу окупантам.

Знай.ua писав, кадировці зґвалтували російську журналістку в Мелітополі: ще й побили оператора, так що по телевізору не покажуть