Василь Ломаченко ротом московського попа просить зняти заборону на УПЦ: "Що коїться..."

Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко останнім часом остаточно прийняв бік у цій війні.

Якщо хтось очікував від нього, що він все ж таки зречеться УПЦ і Московського патріархату... то все сталося точно навпаки. Василь продовжує чіплятися за агентів ФСБ, розмістивши кілька відео з різницею за кілька днів, згадавши диякона одеської єпархії УПЦ МП Андрія Пальчука.

Василь Ломаченко, скріншот: Youtube
Василь Ломаченко, скріншот: Youtube

Весняне підвищення пенсій в Україні: хто потрапив до списку щасливчиків і який розмір "бонусів"

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як відомо, найбільше підвищення пенсійних виплат відбувається у березні місяці, у цей час триває процес індексації. Більшість пенсіонерів відчують підвищення завдяки цьому "перерахунку".

Для всіх сума підвищення різна, хтось отримає на кількадесят гривень більше, а хтось – одразу на кілька сотень. Проте є ще надія на квітень, коли має пройти перерахунок.

Пенсіонерка, фото: Знай.ua
Пенсіонерка, фото: Знай.ua

У Володимира Дантеса трапилася романтика, коли він поїхав від Наді Дорофєєвої: "Мій маленький світ, я люблю її"

Відомий український співак Володимир Дантес розповів про переваги електрокара. Виявилося, що він дуже любить відпочивати на заправках, коли його автомобіль заряджається.

Про це Володимир Дантес розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям пильно стежать українці.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

У Мінсоцполітики повідомили одержувачів субсидій про важливі зміни: як раніше вже не буде

Українцям, які отримують допомогу від держави на оплату житлово-комунальних послуг, повідомили про важливі зміни щодо виплат. Що потрібно знати кожному субсидіанту, розповіли у пресслужбі Міністерства соціальної політики.

У відомстві нагадали, що у січні 2023 року було завершено реформу монетизації пільг, яку було розпочато у 2019 році. Так, пільги на оплату житлово-комунальних послуг із січня виплачуються українцям виключно у готівковій формі.

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

Влад Яма вже забув українську мову, сидячи в США від початку війни: "Сподіваюся там і залишитеся"

Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма продовжує перебувати в США, звідки періодично ділиться сонячними та щасливими кадрами.

Українці не можуть пробачити чоловікові те, що він втік у перший день війни і досі навіть не намагався повернутися... а зараз він виставив кілька знімків із дружиною Ліліаною та знову розлютив коментаторів.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram