Харківська облрада обрала шістьох почесних громадян, серед них – друг Добкіна Каратуманов.

Рада виділила на стипендії "почесним громадянам Харківської області" 12 мільйонів гривень. У мережі згадали політичний шлях Олега Каратуманова, починаючи з 2006 року - "Партія регіонів", "Партія регіонів", "Опозиційний блок", "Блок Кернеса".

Харківська міськрада. Фото: Youtube
Харківська міськрада. Фото: Youtube

Депутати ухвалили рішення 14 лютого, Крім почесного Каратуманова, гроші міського бюджету — щомісяця до кінця життя, у розмірі 2,5 мінімальних заробітних плат, будуть отримувати Олександр Волобуєв — начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області, Раїса Єремейчук — начальниця Головного управління Державної казначейської служби України у Харківській області, Віктор Забашта — директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" та Олександр Пивовар — радник генерального директора АТ "Українські енергетичні машини", начальнику Управління Служби безпеки України в Харківській області (2014-2016 роках), а також директор регіональної філії "Південна залізниця" Микола Уманець.

Скриншот призначення почесними громадянами
Скриншот призначення почесними громадянами

Популярні новини зараз
Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Костянтин Немічев, ексбоєць полку "Азов" та голова харківського обласного осередку політичної партії "Національний корпус" зазначив у своєму тг-каналі, що це ганебне рішення.

Сьогодні депутати ухвалили це ганебне рішення. І це під час війни, фундамент до якої готували такі, як Каратуманов та його друзі. Людина, яка напряму причетна до російського вторгнення, тепер буде щомісячно отримувати стипендію з бюджету області. Герої, які щодня виборюють нашу свободу на фронті, чомусь ці звання не отримують. - написав Немічєв.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, чим лякають російських зеків, аби змусити йти на війну.

Як повідомляв "Знай.ua" масштабний наступ росіян можливий протягом 10 днів: окупанти наростили сили та готові.

Також "Знай.ua" інформував, Михайло Подоляк заявив, що наступ росіян почався, а Данилов назвав напрямки.