Нафтогаз уже сформував платіжки за спожитий газ у січні газ, та розповів, де можна завчасно ознайомитися з нарахуваннями.

Отримати рахунки можна, не чекаючи на доставку Укрпоштою, яка відбувається після 20-го числа кожного місяця. Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Рахунки за спожитий у січні 2023 року газ вже сформовані. «Нафтогаз України» дякує вам за своєчасну оплату. Це допомагає нам стабільно постачати газ і підтримувати економічну стабільність країни, — пишуть у пресслужбі Нафтогазу.

У компанії нагадали, що суму до сплати формують на основі тих даних, які облгаз передає Нафтогазу. Після 20 числа кожного місяця Укрпошта доставляє споживачам паперові рахунки. Тому після 20 лютого українці вже отримають квитанції і зможуть їх оплатити.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Проте українці, які мають бажання швидше розплатитися за комунальні послуги, і не хочуть чекати паперові платіжки і бажають заплатити за газ раніше, можуть це зробити. Адже рахунок можна отримати за допомогою онлайн сервісів.

Скриншот повідомлення , Нафтогаз
Скриншот повідомлення , Нафтогаз

Нагадаємо, ми писали, переплата, передача показників та тариф на доставку: мільйони українців перейдуть на новий формат оплати за газ.

Як повідомляв "Знай.ua" пенсіонерів возити? "Нафтогаз", який за крок від дефолту, заплатив за броньовані BMW мільйони гривень.

Також "Знай.ua" інформував, українцям запропонували заощадити та поміняти газовий котел, з вас лише старий апарат