Відомий український астролог Влад Росс, який передбачив "падіння" Кримського мосту, відповів на питання, яке зараз буквально мучить кожного українця. За словами астроексперта, зірки розповіли йому, що у разі загибелі кривавого диктатора путіна в Україні миттєво закінчиться війна.

Найпозитивнішим у цій новині є те, що такі події можуть відбутися вже зовсім скоро. Про це астролог Влад Росс розповів на своєму YouTube каналі.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Влад Росс побачив, що глава країни-терористки може вирушити до пекла вже після Великодніх свят. Цього року православний Великдень припадає на 16 квітня. У цей період планета Марс увійде до будинку смерті путіна, а ось уже до червня до Червоної планети приєднається Чорний Місяць – супутник яду та отрути.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

[quote author=""]"Зірки схиляють до того, що ця падла здохне. Є всі шанси, що він ковзани відкине або пізньої весни, або раннього літа. Максимум, що може потім бути - нам показуватимуть двійників Путіна. Скажу більше, що реальний Путін востаннє показувався у Волгограді. Якщо ви бачите роги в людини (коли її підсвічують, у неї лобні рогаті дуги), то це Путін. Навіть фізіогноміка говорить про те, що він чорт рогатий", - розповів Влад Росс. quote]

Влад Росс, кадр з відео
Влад Росс, кадр з відео

За словами Росса, після смерті Путіна війна в Україні закінчиться. Тоді для України розпочнеться новий період. Ми отримаємо нові можливості, світ та нові правила світового порядку. Це можливо вже 19 червня, коли на вулиці буде тепло.

Нагадаємо, Путін так злякався, що пересів на бронепоїзд за мільярд.

Раніше повідомлялося, "Скористатися максимально": відомий астролог назвав важливу для України дату і вказав терміни настання Росії.

Також, зрада - це не про них: п'ять знаків Зодіаку, з якими можна дружити до глибокої старості.