П'яний майор Військової служби правопорядку Костянтин Костенко на повній швидкості врізався в автомобіль швидкої допомоги, придбаний для фронту. Відповідати за вчинок і відшкодовувати збитки військовослужбовець, не поспішає. Про це у facebook розповіла медик-доброволиця Анастасія Шевченка.

Анастасія Шевченка розповіла, що інцидент трапився ще у листопаді. Тоді п'яний майор Костянтин Костенко врізався у швидку, яку українці придбали для воїнів на фронт. Вона зазначила, що 26 січня мало пройти судове засідання про притягнення майора до адміністративної відповідальності, проте він так і не з'явився, пославшись на "службову зайнятість".

Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride
Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride

"Банальний трюк, роблю ставку, що наступного разу буде лікарняний", - зауважила медик-доброволиця.

Також вона поділилася цікавими подробицями аварії, які знайшли її адвокати. По-перше, майор пересувався машиною, номери якої належать якійсь вантажівці VOLVO, а сам транспортний засіб ні за ким не зареєстровано. Водночас винуватець ДТП не мав при собі посвідчення водія.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride
Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride

Анастасія Шевченка обурилася, адже дії Костянтина Костенка вказують на те, що він не планує відшкодовувати збитків.

"Весь цей час майор Костенко так і не вийшов зі мною на зв'язок. Все вказує на те, що він не збирається відшкодовувати вартість швидкої, яку ви придбали для фронту. Я не розумію, на що він розраховує. Те, що керівництво Військова служба правопорядку у Збройних Силах України його прикриє? Чи на те, що він затягуватиме суди, і всі забудуть про цю історію?", - зазначила Анастасія Шевченко.

Раніше портал Знай повідомляв, елітне житло, транспорт та землі з 90% знижкою: брат заступника голови ВП Андрія Смирнова вдало збагачується у розпал війни.

Також наш портал інформував, що Арестович, який звільнився з Офісу Зеленського, "анонсував" біду Україні: "Побачимо, що буде".

Крім того, ми писали, Михайло Подоляк передбачав майбутнє Росії ближче до літа: "Це буде чудовий час".