А вас попереджали: українські водії повелися на шахраїв, доведеться розплачуватися

Собака в авто, скріншот: YouTube
Собака в авто, скріншот: YouTube

Для всіх наших читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже важливе нагадування про те, що далеко не всі учасники дорожнього руху – чесні водії. Деякі громадяни намагаються обдурити систему та пов'язуються з шахраями, які роблять їм "липові" посвідчення. Звичайно, такі "пригоди" рано чи пізно закінчуються "побаченням" з поліцією. За словами начальника одного із Сервісних центрів МВС, зловмисники зазвичай використовують дані реальних посвідчень водія, щоб створювати підроблені документи.

Прима з "Танці зі зірками" Катя Кухар дозволила собі витівку, побачили всі, але не зрозуміли: "Таке собі пустощі"

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар якось розповіла про виступ із постановкою "Лускунчик" та про витівки, які дозволила собі. Про це знаменита балерина розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Виявилося, що напередодні Катерина Кухар разом зі своїми колегами закінчила тур Україною зі "Лускунчиком". На останньому виступі вони не могли відмовити собі в задоволенні трохи змінити постановку та імпровізувати.

"Піде Кавказ і звільниться Придністров'я": відомий астролог показав, як розпадеться росія

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Ми вже багато говорили з тобою, наш дорогий читачу, про те, як виглядатиме Україна після перемоги над Росією. Проте дуже рідко люди звертають увагу на те, що ж відбуватиметься там, на "болотах". Відомий астролог Алакх Ніранжан зосередив свою увагу на тому, що буде з росією після її поразки. Він зазначив, що переформатування Євросоюзу розпочнеться вже у середині 2023 року. За його словами, цілісність Росії зможе зберегти лише на папері. Насправді ж країну-терористку поділять між собою інші країни. Ніранжан переконаний, що Сибір відійде Китаю як дар за допомогу голодуючим територіям Росії, не стане й інших територій.

Авто Міс Україна Всесвіт-2021 Анни Неплях обстріляли

Анна Неплях, скриншот: Instagram
Анна Неплях, скриншот: Instagram

Анна Неплях розповіла, що у її автомобіль стріляли, коли вона була за кермом. Але дівчину не зачепило. Про інцидент стало відомо з країн моделі, переможниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" на Instagram. Вона розповіла та показала, що поки їхала містом, її авто обстріляли і в неї тепер легкий шок. Обстріл стався, коли дівчина керувала автомобілем. У мережі дівчина наголосила, що з нею все добре. Поки що вона не розкрила подробиць, але показала наслідки влучень.

Без прав і на "лівих" номерах: п'яний майор на швидкості протаранив куплену для фронту "швидку" та намагається "зам'яти" справу

Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride
Медик-доброволиця біля розбитої "швидкої". Фото: facebook.com/hardbride

П'яний майор Військової служби правопорядку Костянтин Костенко на повній швидкості врізався в автомобіль швидкої допомоги, придбаний для фронту. Відповідати за вчинок і відшкодовувати збитки військовослужбовець, не поспішає. Анастасія Шевченка розповіла, що інцидент трапився ще у листопаді. Тоді п'яний майор Костянтин Костенко врізався у швидку, яку українці придбали для воїнів на фронт. Вона зазначила, що 26 січня мало пройти судове засідання про притягнення майора до адміністративної відповідальності, проте він так і не з'явився, пославшись на "службову зайнятість".