Півроку без прав чи 340 гривень штрафу? Українських водіїв попередили про "темне" порушення, дивіться на всі боки

Штрафи. Фото: Youtube
Штрафи. Фото: Youtube

У правилах дорожнього руху для українських водіїв є чіткий перелік несправностей, за яких заборонено використовувати транспортний засіб, проте не всі громадяни звертають на них увагу. Звичайно, поки не отримають штраф від поліції. Є порушення, яке за останні півроку стало особливо поширеним, за нього можуть не лише виписати штраф, а й залишити водія без посвідчення на право керувати автомобілем. Тепер до головного – такі санкції можна одержувати за несправні габаритні вогні. Подібних порушників дуже легко визначити, одразу, коли заходить сонце.

Надя Дорофєєва зняла штани і отримала по голові, але не від Кацуріна чи Дантеса: "Люди платять гроші, щоби..."

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Надя Дорофєєва запросила своїх шанувальників на романтичні побачення. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами. Якось Дорофєєва опублікувала фотографію у соціальній мережі. Вона сидить на підлозі і тримає в руках попкорн. Співачка закликала свою аудиторію сходити у кіно.

Українцям пообіцяли уповільнення цін: як у 2023 році змінилася вартість продуктів, одягу, проїзду, навчання та лікування

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Для всіх наших читачів, які уважно стежили за тим, як змінювалися ціни протягом останнього року в Україні, є кілька важливих цифр зі статистики. Давайте дізнаємося, як змінилися ціни не лише на продукти, а ще й на одяг, послуги, ціни на освіту чи медичне обслуговування. Згідно з інформацією від Державної служби статистики, в Україні порівняно з груднем 2022 року рівень інфляції склав - 0,8%, а ось із січнем того ж 2022 року - 26%. Згідно з свіжою інформацією від Держстату, найбільше ціни зросли за останній місяць на продукти харчування та напої.

Секретар РНБО Данилов пояснив, чому так масово роздають повістки: "На фронт?"

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео
Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

В останні місяці психологічний стан українців погіршився... через зростаючі проблеми та нерозуміння, коли ж ситуація зміниться на краще. Паралельно з цим росіяни продовжують використовувати спеціальні інформаційно-психологічні операції (ІПСО), щоб розхитати паніку по всій країні. Це, частково, стосується і повісток. Їх справді роздають на вулицях, проте ворогові це на руку. Секретар РНБО Олексій Данилов спробував пояснити, чому останні місяці на вулицях почали масово роздавати повістки, які зобов'язують чоловіків з'явитися до центрів комплектування, щоб оновити дані про себе та стати на облік.

Нова дівчина Цимбалюка потрапила до "Холостяка" швидше за його колишню Варлей: "Ніхто не очікував"

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

Популярний актор, головна зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк продовжує привертати увагу сотень українок. Нещодавно він давав інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що отримав повістку, проте йому поки не ставили жодних завдань, просто перевіривши інформацію. Як виявилося, його теперішня дівчина – бізнес-вумен Світлана Готочкіна – теж була учасницею "Холостяка". Григорій нагадав Цимбалюку, що вона брала участь у четвертому сезоні, познайомившись із головним героєм на першій вечірці і не отримавши від нього троянду, вирушивши додому у першому ж випуску.