Популярний актор, головна зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк продовжує привертати увагу сотень українок.

Нещодавно він давав інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що отримав повістку, проте йому поки не ставили жодних завдань, просто перевіривши інформацію.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Наразі Тарас відверто поговорив уже з Григорієм Решетніком. Зокрема, мова торкалася романтичного проекту "Холостяк". Раніше ми розповідали, що його колишня Вікторія Варлей була учасницею 12-го сезону, де в головній ролі був Алекс Топольський.

Як виявилося, його теперішня дівчина – бізнес-вумен Світлана Готочкіна – теж була учасницею "Холостяка". Григорій нагадав Цимбалюку, що вона брала участь у четвертому сезоні, познайомившись із головним героєм на першій вечірці і не отримавши від нього троянду, вирушивши додому у першому ж випуску.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Тарас зізнався, що закохався у неї за місяць від початку спілкування.

"Найголовніше сталося через три дні, здається. Світлана була в Польщі, ми зателефонували WhatsApp, ніхто не очікував нічого від цього дзвінка. Ми проговорили чотири години", - заявив актор.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної", який отримав повістку, пояснив, чому він корисніший у тилу: за Влада Яму теж "звітував"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" перетворився на брутального козака, тільки саблі не вистачає: "Містер харизма"

Знай.ua писав, "Відправляють на передок": Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" заявив, що отримав повістку