Делішки принца Вільяма чекають на гарний лоскіт через нещодавні тонко завуальовані слінги, спрямовані на його відчуженого брата Гаррі та Меган Маркел у мультсеріалі Comedy Central "Південний парк".

І королівські експерти передбачають, що принцу буде важко зберігати самовладання, побачивши мультяшних зображень вигнаних герцога і герцогині Сассекських, які скандують "Ми хочемо конфіденційності" на національній платформі.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

"Вільям, я впевнений, не дивиться "Південний парк" , - сказав інсайдер королівської родини у програмі "Доброго ранку, Британія". - Але я вважаю, що один з його друзів побачив це в соціальних мережах і надіслав йому ролик".

Шпигун із Букінгемського палацу продовжив про принца: "Я думаю, що він, мабуть, бачив це, і у нього на обличчі була крива посмішка під час перегляду".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Принцеса Анна і принц Вільям, кадр з похорону Єлизавети II
Принцеса Анна і принц Вільям, кадр з похорону Єлизавети II

За повідомленнями, 40-річний принц Вільям і 38-річний Гаррі були втягнуті в сімейні розбіжності з того часу, як молодший із королівських братів одружився з 41-річною Маркл у травні 2018 року.

Незабаром після одруження молодята офіційно відмовилися від своїх королівських титулів у лютому 2021 року і переїхали до Каліфорнії, щоб створити простір між собою та членами королівської родини поза увагою громадськості.

Тим не менш, Гаррі і Меган з тих пір піддалися критиці з боку людей, які ставлять під сумнів передбачуване прагнення пари до конфіденційності, одночасно роблячи вибухові заяви проти величної родини, багато з яких було зроблено в мемуарах Гаррі 2023 "Запасний".

Іронія у поведінці пари, здавалося, послужила лейтмотивом останнього епізоду "Південного парку" під назвою "Всесвітній тур конфіденційності".

Меган Маркл та принц Гаррі у мультсеріалі "Південний парк"
Меган Маркл та принц Гаррі у мультсеріалі "Південний парк"

Творці шоу розпочали мультфільм із відмови від відповідальності, наполягаючи на тому, що всі персонажі — навіть якщо вони ґрунтуються на реальних людях — насправді вигадані.

Нагадаємо, що майбутня королева Кейт Міддлтон була на своєму весіллі зі щитом: дружина принца Вільяма захищалася з першого дня.