Клопотенко зізнався, яка Олена Зеленська після тісної роботи

Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram

Шеф-кухар, кулінарний експерт і переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко в інтерв'ю УП розкрив свою думку щодо Першої леді Олени Зеленської. Вони разом працювали у розробці нового меню в українських школах, давали різні інтерв'ю та брали участь у проектах, які безпосередньо пов'язані із впровадженням нової програми. Тому Євген знає про дружину Президента не з чуток. Він заявив, що більше часу, звичайно, він витратив на спілкування із командою Зеленською, а не з Оленою особисто. Однак щодо персональних зустрічей Клопотенко запам'ятав її дуже позитивною жінкою.

Що буде з українцями, які отримали повістку від ТЦК не за місцем реєстрації: "Питання розрулюється..."

Повістка, скріншот: YouTube
Повістка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В Україні до 19 травня 2023 року продовжили військовий стан та загальну мобілізацію. На вулиці копи та патрулі з ТЦК виписують повістки всім чоловікам від 18 до 60 років. Часто такі "вручення" закінчують скандалами, але на них мало хто звертає увагу. Є питання, що робити, коли українцю виписали повістку не за місцем реєстрації. Відповідь українським журналістам надав майор ЗСУ Олександр Мельничук. Кабінет міністрів України ухвалив рішення, що медичні комісії, які працювали під час призову, зараз мають відновити свою роботу та проводити огляд українців від 27 років, які приходять із повістками.

Оля Полякова показала того, хто був з нею багато років і впорався краще за чоловіка: "Нас звела доля"

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

Відома українська співачка та актриса Оля Полякова, яка має величезну армію шанувальників і за популярністю давно випередила багатьох інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, поділилася новим повідомленням. У головній блондинки країни понад 2,5 мільйона читачів у соціальній мережі Instagram, і вона продовжує епатувати публіку.

Французький "Ашан" возить окупантам гуманітарку, не пішовши з ринку Росії: допомагають шкарпетками та цигарками

З самого початку повномасштабної війни Україна вимагала від усього світу припиняти чи повністю розривати зв'язки з росіянами. Збройна агресія проти нашої держави змусила Європу та Америку запровадити санкції проти Росії. Наразі громадян цієї країни ніде не хочуть бачити, ніхто їх не поважає. І "залізна баня" ще не повністю опустилася... хоча є і несподівано неприємні факти. Багато хто пам'ятає, що частина бізнесу остаточно пішли з Росії. Це стосується McDonald's та інших великих компаній. Однак не всі вони готові на такий крок... хтось просто припиняє інвестиції і не розширюється, хтось "виходить" із можливістю повернення. А ось "Ашан" не просто продовжує працювати в Росії, а ще постачає товари для окупантів і возить продукцію на окуповану територію.

Від 1800 грн на оплату комуналки: допомогу можуть отримати не лише переселенці

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Українці, які постраждали від воєнних дій, можуть отримати фінансову допомогу не лише на проживання, а й на оплату комунальних послуг. Допомогу надає благодійна організація Карітас України. У цій організації можна отримати допомогу з оплати комунальних платежів, а також придбати тверде паливо. Про це розповів директор департаменту гуманітарного реагування Карітасу України Григорій Селещук. Карітас України допомагає постраждалим у війні. Фонд надає два види допомоги. Одну – на оплату комунальних послуг людям, які проживають у квартирах та приватних будинках. І іншу, на придбання палива, якщо люди опалюють не газом, а дровами чи вугіллям.