Патрульні Києва зупинили елітний BMW за перевищення, але водій вирішив, що показувати документ це не для нього. Після чого став погрожувати звільненням, а після того, як в ситуацію влізла блогерка з камерою, все погіршилося.

Історія набула розголосу самою ж блогеркою, яка виклала претензії до патрульної поліції в своєму інстаграмі. Парочка блогерів ганяла Києвом 160 км/год. Після зупинки за екстремальну їзду водій хамив та не хотів показувати водійське посвідчення.

Зупинка блогерів за перевищення швидкості. Фото: Instagram
Зупинка блогерів за перевищення швидкості. Фото: Instagram

Після того як його супутніці рукою перегородили дорогу, щоб вона не виходила на проїжджу частину. Штовхнув у спину патрульного, після чого був затриманий.

Блогерша викатила пост на свою велику аудиторію про "поліцейське беспредел".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скриншот повідомлення блогерки в Instagram. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення блогерки в Instagram. Фото: Twitter

Перший заступник голови Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький заявив, що інста-блогерка і раніше викладала в соцмережі відео з їздою містом на швидкості 160 км/год. Цього разу увагу поліцейських привернув недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху.

Зупинка блогерів за перевищення швидкості. Фото: Instagram
Зупинка блогерів за перевищення швидкості. Фото: Instagram

У мережі неадекватних блогерів розкритикували.

"Та за*бали ці виродки, як вони себе поводять, так і з ними себе веде поліція. Я вважаю, що якщо ти не бикуєш, то ніхто тебе не скрутить і тд. А ці всі ви*бони, причина зупинки, хто такі, покажіть документи, це все бидлотство яке я б теж присікав", "От да, чомусь саме дорогі машини під прицілом. Не хочеться жити в такій країні, бо доведеться брати дешеву машину", " Там ця бичка - повинна разом з ним дегустувати харчі обізьянника", - саркастично висловлюються в мережі.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Дехто пише, що якби дівчина не рознесла мережею, то історію можна було б "зам'яти", але не тепер.

"Максимально смішна х**ня. Може і можна було б тихо порішать, але п*здося нанила і тепер буде сильно дорожче, або і взагалі доведеться посидіти".

Нагадаємо, ми писали, що алкогольне сп'яніння у водіїв перевірятимуть по-новому: уряд вніс зміни.

Як повідомляв "Знай.ua" як вступити в права під час війни, особливості та пояснення юристів.

Також "Знай.ua" інформував, повернути своє авто стало простіше: штрафмайданчик більше не проблема