Український банк Sense Bank, який за останні кілька місяців почав набирати популярності через свій ребрендінг (раніше це був Альфа-банк), вирішив "здивувати" багатьох своїх клієнтів дуже тривожними сигналами.

Люди скаржаться, що співробітники банку вимагають клієнтів повернути борги, яких насправді не існує.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта Sense Bank на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Sense Bank, скріншот: YouTube
Sense Bank, скріншот: YouTube

"Якась гнида чи гниди, видаючи кредити шахраям, системно вбивають мій номер телефону, як телефон довірених осіб або як основний номер. Протягом багатьох років проблему вирішити не можуть".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Агресивні колектори тероризують майже кожен день із різних номерів. Повністю прибрали кредитні ліміти, мабуть, готуються до тимчасової адміністрації чи націоналізації", — пише незадоволений клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: Minfin

Найдивовижніше те, що представники банку надали відповідь, в якій з'ясувалося, що банк справді має доступ до колекторських баз даних. Раніше це все було на рівні здогадів, проте тепер зрозуміло, що є прямий зв'язок між банками та тими людьми, які "вибивають" неіснуючі борги з простих українців.

Нагадаємо, нав'язали картку та відмовилися від відповідальності: клієнт ПриватБанку "нагодував" шахраїв за кордоном на 10 тисяч грн.

Раніше повідомлялося, за опалення, воду, газ та електроенергію платитимете менше: українці дізналися, як знизити ціни за комуналку.

Також, і шашлик буде, і закусочка до борщу: українців приємно здивували зниженням цін на свинину та сало.