Економити й при цьому виглядати елегантно і стильно можливо. І в цьому вам, зокрема, допоможе вміння грамотно доглядати за своїм шкіряним взуттям.

То ж тепер вам більше не доведеться щосезону витрачатися на нову пару, якщо знати один простий лайфхак. Для цього достатньо зробити кілька простих дій в чотири кроки.

Щобільше такий догляд не займе багато часу та коштів, а сама пара виглядатиме так само добре, як при покупці.

Взуття, фото meta
Взуття, фото meta

Як подарувати друге життя шкіряному взуттю:

  1. Спершу потрібно зняти шнурки та устілки й випрати їх. Саме взуття миємо господарським милом і даємо висохнути природним шляхом.
  2. Далі змішуємо оцет та соду. Наносимо цю суміш на підошву, щоб відбілити. Залишаємо до повного висихання, а потім просто змахуємо щіткою.
  3. Наступний етап догляду передбачає використання крем-фарби для взуття, яка підходить у тон.
  4. Після її висихання слід добре натерти поверхню взуття віскозною серветкою. Таким чином ви зможете видалити залишки крему та відполірувати взуття. Після цього повертаємо на місце устілки та шнурки.

Промокле взуття взимку, фото ditto
Промокле взуття взимку, фото ditto

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати