Українцям пропонують пачку солі за 500 гривень: чому така божевільна ціна

Платформа United24 та "Артемсоль" до роковин вторгнення підготували партію соледарівської солі "Мощь. Українська кам'яна". Купити пачку солі у фірмовому впакуванні можна у торговій мережі "Сільпо", а також через онлайн-магазин Rozetka.

У продаж запустили 100 тисяч пачок солі по 200 грн. Ціна пачки — 500 грн, 465 грн із цієї суми вирушає на закупівлю дронів-камікадзе для Головного управління розвідки України. Про це повідомили на сайті United24.

"Артемсіль". Фото: Youtube
"Артемсіль". Фото: Youtube

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька вмостила пухнасту кицьку на стіл: "Головне, що їй зручно..."

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Популярна українська актриса, зірка комедійного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, нещодавно похвалилася ніжним знімком із таємничим бойфрендом на райському курорті, продовжує радувати своїх шанувальників уже у "домашньому" режимі.

На цей раз Дар'я вирішила показати свій процес запам'ятовування тексту. Буквально днями Дар'я заявила, що їй потрібно вивчити великий текст іноземною мовою, і тепер "робота вирує". Зірка має пухнасту помічницю.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Чи тепер українці отримуватимуть повістки прямо на робочому місці

У нашій країні продовжується дія воєнного стану та загальна мобілізація. Багато чоловіків можуть отримати повістку та зобов'язані по ній відвідати територіальний центр комплектування. Важливо знати, що порядок денний можуть вручити не лише "зелені" з ТЦК, але ще й безпосередньо роботодавці.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного із українських телеканалів.

Повістка, скріншот: YouTube
Повістка, скріншот: YouTube

Павло Зібров притулився до молодої красуні і не зміг стримати теплих почуттів: "Схилю тобі світи"

Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров показав молоду красуню, заради якої готовий схиляти світи.

Павло Зібров вразив фото зі своєю дочкою. Він дуже тепло привітав її з днем ​​народження та зазначив, що заради неї готовий навіть прихилити світи.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Українські пенсіонери отримають доплати: названо конкретні суми для різних категорій

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що середня доплата після проведення індексації пенсій у березні становитиме від 400 до 700 грн.

Таку заяву зробила міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час телемарафону, повідомляється у новому повідомленні на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра".

"За її словами, незважаючи на те, що ці кошти можуть не перекрити всі потреби пенсіонерів, це дуже складний крок для бюджетування, який вдалося зробити лише завдяки збільшенню надходжень до Пенсійного фонду", - йдеться у повідомленні.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube