Сварки та кризи — нормальна частина стосунків між чоловіком і жінкою. Проте існує різновид проблем у відносинах, які свідчать про швидке їх припинення.

Американський психотерапевт Шон Гловер з 25 річним стажем назвав три найголовніші ознаки, що ваші стосунки скоро припиняться назавжди. Шон Гловер попереджає, що в деяких особливих випадках ви можете перебільшувати критичність тріщин ваших стосунках.

Пара під час сварки, freepik
Пара під час сварки, freepik

Зокрема, вам потрібно бути обережними зі своїми почуттями, коли у вас були травми з минулих стосунків: історія підірваної довіри, обману, зради чи маніпуляції партнера.

Пам'ятайте, біль породжує страх. Якщо хтось із близьких завдав вам болю, у вас можуть бути рани, які ще не загоїлися. — пише психолог.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Емоційна відстороненість

Ваш партнер хоче відпочити від вас. Він менше розмовляє, чи здається відстороненим. У ваших відносинах відсутнє чи різко знижується почуття радості, безпосередності та веселощів.

Небажання розмовляти

Якщо ваш партнер відмахується від ваших побоювань або знизує плечима, то щось не так. Ваша інтуїція, швидше за все, є вірною. Чим довше це продовжуватиметься, тим більша ймовірність, що розпад неминучий.

Фізична відстороненість

Ваш партнер раптово оголошує, що йому потрібне якесь особисте простір без пояснення причин. Особливо тривожною ознакою є те, що ви не бачите якогось обґрунтування цим діям.

Нагадаємо, ми писали, що 37-річна Оля Цибульська заспокоїла молоденьких хлопців щодо віку жінок.

Як повідомляв "Знай.ua" з ким ви найбільш сумісні по знаку Зодіаку: астрологи склали прогноз для закоханих.

Також "Знай.ua" інформував найгірші тещі за знаком Зодіаку: про таких навіть згадувати не хочеться, не те що мамою називати.